Gyermekember

Ötletek, tanácsok hogyan tegyük boldoggá, kiegyensúlyozottá gyermekünket. Közös játékok, programok, foglalkozások, amivel fejleszthetjük gyermekünket.

Friss topikok

  • móka81: @fogdakezem: Köszönöm szépen! (2012.11.17. 20:46) Okosodjunk ősszel is!
  • PraktikásMaimoni: Kedves blogszerző, meghívót szeretnénk küldeni egy rendezvényre, de nem találtunk az oldalon e-mai... (2012.08.31. 10:41) A "Mi hiányzik?" játék
  • Trimcsek: A nem veszek tudomást a hisztijéröl és tovább állok vált be eddig a legjobban. Igaz,hogy akkor meg... (2012.05.14. 08:53) Hogyan kezeljük a kisgyerek érzelmi kitöréseit?
  • Trimcsek: Szia Ancsi! Az biztos,hogy nagyon nehéz egy ilyen szituációt kezelni és az ember elég sokat pironk... (2012.05.14. 08:48) Enyém!
  • pelorata: Teljesen igaz, az én lányom 2-3 nap alatt lett teljesen szobatiszta, igaz, az ágytisztaság csak fé... (2012.04.21. 19:35) Pápá pelus

Valentin napi füzér

2013.02.02. 16:52 - móka81

Címkék: kreatív kisgyerek papír saját kezűleg DIY Valentin nap

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a Valentin nap nem tartozik a kedvenc ünnepeim közé. Nálunk nem szokás egymás megajándékozása ezen a napon, esetleg megejtünk egy közös vacsorát a férjemmel. Most viszont, hogy gyermekem van és igyekszem heti többször valami közös kreatív dolgot csinálni vele, kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy mindenféle szívecskés kézműves alkotást készítsünk.

Az első szívecskés alkotásunk egy füzér lett.

Ami az elkészítéséhez kell:

  • színes papírlapok
  • olló
  • papírragasztó
  • kenderzsinór

Első lépésben szívecskéket vágtam ki piros, rózsaszín és narancssárga papírokból.

fűzér.jpg

Ezután félbehajtottuk a szívecskéket és csoportosítottuk őket úgy, hogy mindegyik színből egy-egy legyen a csoportban.

füzér1.jpg

Ezután következett a ragasztás, amiben már sokat segített kislányom is. A narancssárga szívecskéhez hozzá ragasztottuk a másik két színű szív egy-egy oldalát, így a rózsaszín és a piros szív egy-egy oldala szabadon maradt.

füzér2.jpg

Utolsó lépésként a szabadon maradt két fél szívecskét is bekentük papír ragasztóval, majd kenderzsinórt illesztettünk közéjük, és így ragasztottuk össze.

füzér3.jpg

Íme az elkészült szívecskés Valentin napi füzér:

füzér4.jpg

Jó szórakozást nektek is!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekember.blog.hu/api/trackback/id/tr785053187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása