Gyermekember

Ötletek, tanácsok hogyan tegyük boldoggá, kiegyensúlyozottá gyermekünket. Közös játékok, programok, foglalkozások, amivel fejleszthetjük gyermekünket.

Friss topikok

  • móka81: @fogdakezem: Köszönöm szépen! (2012.11.17. 20:46) Okosodjunk ősszel is!
  • PraktikásMaimoni: Kedves blogszerző, meghívót szeretnénk küldeni egy rendezvényre, de nem találtunk az oldalon e-mai... (2012.08.31. 10:41) A "Mi hiányzik?" játék
  • Trimcsek: A nem veszek tudomást a hisztijéröl és tovább állok vált be eddig a legjobban. Igaz,hogy akkor meg... (2012.05.14. 08:53) Hogyan kezeljük a kisgyerek érzelmi kitöréseit?
  • Trimcsek: Szia Ancsi! Az biztos,hogy nagyon nehéz egy ilyen szituációt kezelni és az ember elég sokat pironk... (2012.05.14. 08:48) Enyém!
  • pelorata: Teljesen igaz, az én lányom 2-3 nap alatt lett teljesen szobatiszta, igaz, az ágytisztaság csak fé... (2012.04.21. 19:35) Pápá pelus

Egy kis művészet: festés zseníliadróttal

2013.03.08. 21:46 - móka81

Címkék: kreatív gyerek kisgyerek művészet fejlesztés festés

Aki követi a blogomat, az tudja, hogy nem is olyan régen készítettünk egy pókcsaládot kislányommal. A pókok lábait zsenília drótból csináltuk meg, de a teljes csomagot nem használtuk el, a sarokban porosodott a megmaradt zsenília addig, amíg valamelyik nap rá nem talált kislányom. Gondoltunk egyet, és a zsenília drótokkal meg egy kevés temperával elkezdtünk festeni.

zseníliafestés.jpg

Remek alkotások születtek! Festés közben néha  erősebben majd gyengébben nyomtuk rá a zseníliát a papírra, így változatos mintákat kaptunk.

 
zseníliafestés1.jpg

 

Véleményem szerint minden alkalmat meg kell ragadni, hogy valami újat, érdekeset mutassunk, tanítsunk gyermekünknek. Igazán könnyű őket lenyűgözni. Mi most egy kicsit a szimmetriáról is tanultunk festés közben, had tegyem hozzá, hogy már készítettünk ehhez hasonló alkotást zsírkrétával is, de ugyanúgy lenyűgözte ez az alkotás is gyermekemet, mint az előző.

 

zseníliafestés2.jpg

Jó szórakozást nektek is!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekember.blog.hu/api/trackback/id/tr255123405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása